Thursday, July 19, 2007

demam

Hari ni hari khamis. Kelas aku start kol 9 td. Kelas OOP with Java. Aku actually tak berapa sihat. Batuk dan selsema. Demam dah kurang dah semalam. Tadi aku pegi UKP atau name popularnya klinik dan aku tengok kat board yang ade kat tepi pintu masuk UKP tu. Aku tgk name member aku ade kat situ. Board tu untuk list name student yang masuk wad. Aku tanya la member aku yang kebetulan ade kat situ,"Apesal dia masu wad?" Dan member aku pon menjawab,"Dia kene denggi la." Aku pon terkejut la kan. Ingat siapa la yang digembar-gemburkan masuk wad sebab denggi oleh lecturer aku tu. Rupe2nye izran. Kesian dowhh. Aku doakan dia sembuh cepat dan dapat teruskan pengajian macam sediakala. Aku pon risau gak mase Dr. Radibah bitau aku dah 6 org masuk wad sbb denggi. Yang demam pon ramai dan yang paling ramai demam budak2 dari blok C13 la. Alamak...sebelah blok aku la. Aku tgk ramai gak yang batuk2. Nasihat aku, cegah penyakit sebelum ia merebak.

Tuesday, July 17, 2007

azam baru


Semester 3 atau semester 1/08 baru je start. Dah masuk minggu kedua dah dan hari ni adalah hari kedua. Luka masih tak terubat lagi. Result aku semester lepas memberi aku impak yang sangat kuat. Tu la pasal terluka tu. Wlaupun begitu, aku bersyukur kepada-Nya sebab masih lagi bagi aku hidup untuk aku memperbaiki diri aku dah jugak result aku. PA aku bitau, aku ni obvious sangat tak berapa power dalam subjek teori. So, dia nasihat aku bnyk2 la membaca. Aku mesti...aku mesti...membaca. :) Assignment pon dah ade gak. Minggu dpn je dah kene present TITAS pasal artikel review. Sorang2 lak tu...aiseyman... Tapi xpe. Tu la care mudah nak berlatih bercakap dpn orang ramai nanti. Yang penting, aku mesti ade azam...bukan azam jamaludin...tp azam atau cita2 atau keinginan untuk merubah diri aku supaya hari ini lebih baik daripada semalam.

Monday, July 16, 2007

Welcome~~

Welcome my friends!

Actually, aku xtau nak tulis ape lagi. Nantikan je lah ape yang aku nak tulis.

Jamil

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts