Tuesday, July 17, 2007

azam baru


Semester 3 atau semester 1/08 baru je start. Dah masuk minggu kedua dah dan hari ni adalah hari kedua. Luka masih tak terubat lagi. Result aku semester lepas memberi aku impak yang sangat kuat. Tu la pasal terluka tu. Wlaupun begitu, aku bersyukur kepada-Nya sebab masih lagi bagi aku hidup untuk aku memperbaiki diri aku dah jugak result aku. PA aku bitau, aku ni obvious sangat tak berapa power dalam subjek teori. So, dia nasihat aku bnyk2 la membaca. Aku mesti...aku mesti...membaca. :) Assignment pon dah ade gak. Minggu dpn je dah kene present TITAS pasal artikel review. Sorang2 lak tu...aiseyman... Tapi xpe. Tu la care mudah nak berlatih bercakap dpn orang ramai nanti. Yang penting, aku mesti ade azam...bukan azam jamaludin...tp azam atau cita2 atau keinginan untuk merubah diri aku supaya hari ini lebih baik daripada semalam.

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts