Tuesday, January 08, 2008

...tidak bertajuk...

salam n selamat sumerr...dah lame gak rasenye xtulih blog nie..kat bilik xdapat masuk la blogger ni. xtahu nape. asyik connecting jerr. kalo frenster tu laju je bagai air terjun yang mengalir deras. huh. hari ni hari selasa. kelas pon sumerr dah ade. ujung minggu yang lalu, aku dan 100++ orang lagi telah ke Leggeng. ha...tahu ke kat mane tu? aku pon xpnah dgr name tmpat tu. dia dkt2 ngn sempadan nogoghi sembilan n selangor. agak tersorok la tempat dia drpd khalayak ramai. ni sume sbb ade B-PRo 08 atau name pnjangnye bengkel pengurusan organisasi 2008. main objektifnye adalah untuk menyelaras takwin aktiviti tahunan seumrr kelab2 dan persatuan di ump nih. alhamdulillah, sumenye berjalan lancar walaupun ade hujan sket2. yang penting dapat terjun swimming pool. hehe~~ total aktiviti ade la lebih kurang 300++ dengan jumlah bajet keseluruhan mencecah 1.07 juta. xbnyk tu...yg dulu lagi banyak bajet keseluruhan dia. aku sbg penaip takwim tetap telah melaksanakan tugas se'best' yang boleh. chewahh~~ pegi ari tu jumaat pagi, aku skip klas statistik. dh la klas pertama tu..adeii. xpe la. baru intro je lgpon. balik ump ari ahad petang. letih gileww. badan sakit2 sengal. ni kes memanjat tali la ni. huh. tali gak jadik mangse. sori ye encik tali. hehe. balik tu mmg tido dalam bus xsedar la. bngun2 je dh tibe temerloh. penat tu smpai semalam. dh la isnin klas bnyk. letihnye yang amat. skng je dh kurang letih sket. alhamdulillah. sok klas 2 je. yesh!! setakat ini dahulu. wa ala kilija mahu settle. jaa~~

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts