Wednesday, August 29, 2007

First half of the sem 1/07

Akhirnya separuh masa pertama bagi semester 1 2007 hampir melabuhkan tirainya. Cabaran yang mendatang dalam hidup aku semakin kencang sejak2 ni. Meeting seminggu je hampir tetiap hari tapi xpe. Sonok letih2 ni daripada dok sesaje xwat ape2. Tadi ni pon baru je pas meeting pasal TOT JPK n RAKSI. Dan inilah je ruang aku nak rehat jap. Malam kang ade perjumpaan blok plak. Hurmm...kene jadik MC la plak. Nabil pass kat aku sbb dia ade test malam kang. Debor gak aku ni sebab xpenah2 jadik MC. Nampaknye ad-hoc la jap lagi aku nye teks. Hehe. Dalam minggu dpn insyaAllah aku akan ke Bachok, Kelantan untuk program PROFAST. Ni first time ni aku pegi PROFAST. Pengalaman beb. Hehe. 6hb nanti aku kene ade kat U dah. Fuh...cuti pon dah sikit ni. Nanti kalo insyaAllah jadik wakil pelajar xtau la cmne cuti aku. Dengar pengalaman wakil pelajar skarang ni, diorang kate memang kene sacrifice banyak la cuti kite ni. Xpe la. Bersusah2 dahulu pendapatan, bersusah kemudian kedapatan! Hehe. Sok ade paper last. Paper Software Engineering. Ganbatte!! Tadi aku bace ads kat fakulti. Ade la satu competition ni hadiah dia RM10,000. WOW!! Software Design Competition bawah Imagine Cup. Final kat Paris tuuu.. Best... Aku insyaAllah akan masuk bersama dgn 2 lagi member aku untuk bertanding dalam competition tu. Ok la. Aku nak tengok memo dulu. Kot2 ade news baru ke. Peace! :)

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts