Sunday, February 03, 2008

AADT (ada apa dengan tepung)

hah? ade ape ngn tepung? agak2 nye ape ekk? ha...tu la pasal. nk story mory sket ni. se hari bulan februari ari tu, ari jadi ku. hepi besday kpd aku sndri. hehe. biase aku besday msti kat umah nye lah. tp kali ni aku besday kat U je la. xpe. dh slalu kat umah je. hehe. nk dijadikkan citer, adik beradik ku kat sini set up la satu majlis smbutan besday ringkas smpena besday akak(29 jan) ngn aku nye iaitu 1 feb. malam 1 feb tu la mjlis tu. lagi bbrp minit lagi nk masuk 2hb. bole la jugak. xpe. lgpon aku lahir 11.25 malam pon. kuikuikui. k la. aku sbnrnye dh bleh bau2 kacang plan diorang ni, cume "plan" yg sebenarnye tu aku xtahu. k la. layan je la. xpnh pon ade smbutan besday gini. biase mak aku bawak g makan kat restoran je spt secret recipe, san francisco steakhouse n lain2. ni pon kire agk special la ni. n lg special nida bg hadiah. hadiah ape ye? hehe. rahsia...ade la. k2. smbung citerr. malam tu diorang pon nyanyi la lg hepi besday ramai2. amik gmbo aku n akak potong kek. huh. lpas tu aku kene bc doa. yg cannot go tu kene wat ucapan. aku xtahu nk cakap pe. blank. kui3. smpai part ni yg "plan" sbnrnye. aku agk curiosity in your mind. mane lak awe ni. sume adik beradik ade. awe je ilang. hurmm. paling plik, mereka suh aku n akak g buat air n amikkan cawan n pinggan. diorang kate nk buli dak2 besday. huh. xpe2. ade ubi ade batas, ade kari leh makan. :P aku on n akk g la pantry. akk masuk lu, pastu aku masuk. aku masuk pon lewat sket dr akk. sesudah masuk, aku rase spt ade mnde putih2 terbang. pe bnde tu? rase cm kene baling. kat blakang. aku toleh je, la...ade mamat tgh baling salji kat aku. siot la. baik je time dia baling kat akk, aku lari menyorok kat luar. haha. sory la akk, aku lari dulu. bg akk mandi salji tu bnyk sket. pas akk perasan tu, akk pon trus menyerang awe. awe xdpt kuar krn angah kunci pintu pantry tu. sengal sungguh. huhu. aku trus bertahan di luar. akk telah mmbuat serangan salji kpd awe, pastu dia amik segenggam, dia try nk attack aku lak. arghh, aku bertahan di belakang pintu. ces, akk berjaya menembuskan tangannya keluar pintu. kene la sket. kuang hasam tol! xpe. gua rilek. haha. hasilnya, putih2 la kami bertiga. tp akk la kene pling bnyk. :P pastu baru lah makan kek coklat yg aku dh potong sket td. ni rupenye plan sbnr mereka. ces...xpe, akak. pasni kite kerjakan diorang lak. ok? haha. jahatnye aku. kuikuikui. by the way, tq la kpd yg igt beday aku, yg bg adiah, yg wish aku, yg buat smbutan kecil2 an tu esp projek manager dia, tahniah!!! :P itu je kot aku nk tulis. aku dh leh ngundi. kuikuikui. adios!

*salji adalah seperti ais yang dikisar halus. salji dalam teks di atas bermaksud tepung. ;)*

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts