Wednesday, February 20, 2008

tEsT mOdE

ya..aku kembali lagi skali dalam blog. tajuk kite kali ni adalah test mode. apekemende tu test mode erk? ala...test mode tu kire skang ni minggu test la. by mpp siblings pon nmpak sibuk study. aku pon study gak. hehe. aku khamis ni pon baru masuk test ke-2. 1st hr tu sblum cuti raye cina. lame tu gap...huhu. ok gak. leh buat assignment2 n projek2 sume. sok aku test applied statistik. mengikut sejarah, kat ump ni aku blom pnah lagi dapat A dalam subjek math. paling tinggi pon B+. adoih. kali ni mesti dan mesti dapatkan A jugak. xkire. haha. tu math la. n then, luse plak ade HOT. hah HOT? ape tu? Hands on test la...kui,kui,kui. ni plak utk subjek web application development. ni subjek utk buat web. aku suke subjek ni sbb coding2 tu. best2! :) nk kate hebat tu xde la. kire aku boleh la bawak kalo pasal coding2 ni. insyaAllah... minggu dpn ade lagi satu test. ade lagi? ade...formal method. atau aku panggil subjek ni subjek Z. sbb ape ye? sbb dia blajar Z notation in determining the specification. hehe. speaking la plak. tp memule blajo Z ni agak kekonfiusan tahap gaban la. macam blaja C gak dulu. tp ni rumit sket la pd aku sbb nk tukar dr natural language kpd Z notation. ape2 hal pon aku kene work harder for this subject coz I want an A. actually sume pon aku nk A aje. xmahu A-, B+ dan sebagainya. A saje. insyaAllah...

2 comments:

MUHAMMAD IQBAL said...

wakaka.....biaser la ni kan dah nak minggu drop, nnt ramai ler yang drop subject ngan makan kuaci banyak sangat sbab x der kelas nak gi masuk.

Malsi Luzzi said...

A for Apple..hahaha

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts