Saturday, February 02, 2008

hepi holiday for all...


salam n selamat...dh lame nye aku ndk tulis blog. huhu. bz beb minggu sminggu ni. bnyk kije. test, assignment, toturial, kuiz....n isu hangat di ump. isu kad matrix. student bnyk dh suarakan keluh-kesah mereka bersama kak esah di e-comm. tp apakan daya, sejak itu e-comm menjadi tidak btol sket. mungkin ade org ping server bnyk sgt kot. huhu. nk bace memo pon ssh. haiya. xupdate la jwbnye kitorang ni. info2 terbaru juge xdapat diketahui oleh sbb e-comm jdk begitu. sabar lah ye. insyaAllah, if there's a will, there's a solution. same gak cm isu terbaru ni yang sedang hangat dan hangit di perkatakan hanya di radio ump. from my point of view, dalam hal ni xde sape yg salah. cume mis comm je antara pihak atasan n pihak keselamatan. mnde ni act xbaso mane, cume diperbesar-besarkan. yg cannot go, smpai wujud blogspot carsmatrixump.blogspot. cannot go la...mase memule kuar isu tu, kami pon meeting tergempa. raksi pon kene postpone. xep. prioritise. nnt kene gnti balik. huhu. kitorang meeting la carik solution. n we conclude, ydp yg akn kuarkan statement tp dgn bantuan kami la. untuk memikirkan statement yg paling sesuai. kite nkkan win-win situation. time tu la plak e-somm wat hal. mcm yg aku mention kat ats tu. xpe la. sok mungkin pulih spt biase kot. soknye plak, memo berkeadaan spt chipsmore. kejap bleh, kjap xleh. skng pon xleh. adoi la...xpe. sabau je la. smlm, ydp dh pon brjmpe ngn dato' nc utk bincang hal ni. rupenye arahan memperkasakan undang2 je. mis comm la tu. huhu. xpe. mnde leh bincang. pengajaran buat aku juge, siasat sebelum menembak wlaupun aku xpnah menembak ruse sblum ni. ok la. rase takat tu dulu. kang kalo aku nk tulis lg korang bc sndrik la ye. hehe. by the way, selamat bercuti kpd yang bercuti...slmt pulang ke kmpung n selamat kembali. ja na~~ :)

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts