Monday, April 07, 2008

GlittNite.com


"Eratkan silaturrahim dengan pertemuan"
Salam, pekabo, ni hao....berjumpe lagik kat lam blog aku. utk ke berapa kali ntah pon aku xigt la. ha..aku baru balik dinner je td ni. kenyang tetap kenyang. kerana tujuan dinner adalah makan. hehe. td bebenornye ade dinner ape ek? korang xtau ke? ish3...dinner tu utk dak2 fakulti sistem komputer & kejuruteraan perisian (fskkp) je. cm aku la. name dinner dia seperti kat tajuk tu...GlittNite.com. amcm? cara x name dinner tu. hahaaa...tu la specialnye. dak2 kom la ni menambah2 .com kat blakang tu. katenye td tu initial dak2 kom. hehe. boleh la tu labuuu...janji perut terisi. dia di adakan di grand view hotel. aku sbnrnye xpnh dgr name hotel tu wlaupun aku dh nk masuk 5 sem dok blajo kat pahang ni. hehe. jarang2 dapat kuar bndar beb. aku nk kuar pon xde tujuan nnt. baik la aku dok ump setelkan memane kije yg xsetel lg. kije bukan xde, bnyakkk. xpe la, tu soal lain. back to topic. ;)
aku g ngn bas je td. kol 6.30 pm gitu la lbey kurang gerakdr ump. smpai kat kuantan dalam 7.15pm. smpai2 je elok2 lg 5 minit nk maghrib. pastu solat dlu kat msjid negeri. dh solat tu, dalam kol 7.45pm cmtu kitorang gerak la ke destinasi. dekat je sbnrnye hotel tu ngn msjid.cm blok aku g makmal mekanikal je. hehe. tp dh ade bas, maka bas pon bawak kitorang ke sebelah sane. smpai2 je, aku pon pakai la blazer aku yg xseberape tu. kire satu suit la aku hr ni. bukan slalu pkai satu suit ni. hehe. tp aku xpkai tie la sbb xbwk. xpe la, jnj rock. ;)

dh smpai hotel tu, aku naik la atas dgn lif. smpai atas, dftar dlu. check name ade ke x. skali ade la. hehe. mmg la ade pon. lpas tu aku ngn bob mcm org sesat xtau nk dok mane. last2 kitorang dok kat blah kiri dewan. dewan tu xde la beso mane pon. boleh2 la utk dak fskkp. tu pon ramai yg xdtg sbb tak tahu la nape. aku dtg ni nk tunjuk tanda sokongan aku la ni terhadap persatuan petakom sbnrnye disamping utk makan. hehe. kalo aku xsokong persatuan fakulti sendiri, sape lg. chewahh. sikit la info, aku pon pnah menyandang jawatan dalam petakom gak tahun lepas. staff n lecturer pon ade gak la td. yg aku nmpak en syahrir, pn dekan, dr azi ngn baby lakinye yg comel tu,en azwan, en aziman, kak ju ngn pn karimah. yg lain xpasan. hehe. ade la tu yg lain2.
majlis start dalam kol 8.30 cmtu la. ok la tu. sedang2 elok. skali MC start ngn pantun la. hehe. aku pon xpandai pantun-memantun ni. layan kan aje. agenda memule tu biase la kan. bace doa, ucapan n ucapan. lpas tu dalam kol 9 cmtu, baru la part yg ditunggu2. MAKANNN. yaaa...hehe. tp satu la kan, makanan dia cepat tol smpai. aku mkn appetizer xsempai abes, main course dh smpai. xpe la. makan jerk. jnj perut terisi. hehe. tgh2 makan tu, ade la persembahan drp dak2 ni. ade persembahan nyanyian ngn band ape nth name band dia. aku xigt sgt. layan kan aje. aku tgh makan mase tu. hehe. lpas makan tu ade la cabutan bertuah. cet. abg jemin dapat la. siot tol. lpas tu ade la penyampaian anugerah dekan, penyampaian utk sukan intrafac hari tu dan cabutan bertuah skali lg. adoi...abg jemin dapat lg. huhu. xpe la. rejeki ko tu jemin. pastu ade lg satu band perform. tu je la kot agenda2 dia. last tu amik2 gmbo la. mjlis pon abes awal td. dalam kol 10.15pm i guess. aku pon xdok lame atas tu. panas beb. dh amek2 gmbo sket tu, aku turun dlu arr. lpak kat lobby. tgh dok lepak tu amat datang meneman aku lepak. ni kire dh lpas majlis la ni. tung, tang, tung, tang...aku pon tunggu bas kat luar ngn lain2. bas pon dtg dalam kol 12am la gitu. lame siot nunggu. huhu. smpai ump td dalam kire2 kol 12.20am cmtu la. aku dh ngnatuk2 dh . ni pon last energy ni, lpas ni nk tido. hehe. ok la, selamat malam. peace ya'll! ;)

2 comments:

Malsi Luzzi said...
This comment has been removed by the author.
Malsi Luzzi said...

hoho, nice dinner. eh korang takder ker dinner utk 1 U??

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts