Wednesday, November 21, 2007

the legend arise

finally, the legend have arise...bukan legend ape pon. legend counter strike je. hehe. aku la tu. hohohoho. tapi dah lame xmain cs. skill dah kurang. dulu2 bleh la. ketagih gile ngn cs. mase zaman2 skola dulu. siap wat clan war kat cc lagik. hehe. clan aku namenye TG arau name pnjangnya The Game. aku la kpalenye. tp tu sume mase dulu. kire mase awl2 aku dalam dunia cs ni. ni nk story sket ni. mule2 penglibatan aku dalam dunia cs ni, aku dikenali dgn name L****u-Submission(aku xtahu mksud dia ape, tp sbb aku pengaruh cina bnyk mase tu, so sedap gak la name tu wlaupun xproper sket...maaf ye..hehe). mase tu mmg fofular la name aku kat cc dkt ngn umah aku tu(skang dah tutup sbb mak bapak komplen anak2 diorang ske ponteng skola n g cc, cc tu sblah skola je). dengan kefofularan aku tu maka aku pon pakat la ngn mmber2 nk wat clan. so, tercipta la clan kami - The Game(TG). name aku mase tu [TG]L****u-Submission. pastu bertukar plak name aku kepada [TG]Lan-X-Zero. proper sket kot n baik sket nmpak. hehe. pastu name aku berubah2 la sbb suke main2 tukar nama. haha. name yang aku kerap gune adalah lemah. wlaupon name lemah, tapi tetap mantop. karier aku dalam cs terhenti setelah aku masuk matrix. smpai la ni. masuk UMP, ujung sem 1, aku terjebak kembali. hehe. name aku adalah 'l'(huruf L kecik, sebutannya 'el'). mase sem lpas aku telah battle 3 0n 3 cs dalam satu competition cs dalam ump yang telah dianjurkan oleh satu persatuan berdaftar ump. team aku adalah aku, kalis n kamay. mmg mantap. tp smpai round 2 je la. kamay balik krn ade hal emergency. jadik, kami telah mengambil pemain subs. hampeh, kalah plak. huhu. lpas tu aku slow sket la main cs sbb dah dkat final kan. hehe. masuk sem 3 ni awl2 ari tu xmain cs. sbb dok blok skali ngn dak 1st year kan. jadiknye awl2 tu diorang xtahu lagi pasal kewujudan cs kat sini. smpai tgh2 sem baru diorang tahu. tu pon aku wat derk je. xnak main sbb tumpu kat pelajaran n karier aku. smpai la hari ni, aku kembali menginstall dan melibatkan diri kembali dalam dunia cs. hoho. tadi baru je lpas lawan adik(bukan nama sebenar) dan abang(nama sebenar). aku team ngn nizam. kami berjaya menewaskan mereka. hehe. ni pon dah lame aku xmain. skill lekat lagik rupenye. hehe. ok la tu. keep up good work. ganbatte!! :)

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts