Monday, November 12, 2007

tomorrow never die

hari ni masuk la hari pertama minggu exam. sbb ape aku kate hari pertama? sebab dah lepas kol 12 malam dah arr. huhu. aku nye exam start selasa. paper database petang pas zohor. hari ni aku study kat bilik mpp. study lah sangat. sambil2 tu surf tenet. smpat jekk...aku ngn ucu je pon ari ni kat bilik mpp dr pagi smpai ptg. angah ade datang kejap. datang amik buku agknye sbb nmpak dia bawak buku kuar dr bilik exco. time azan je kitorang g masjid n then balik kembali ke bilik mpp. hehe. study la smpai ptg. ptg tu sblm balik bilik, aku g la masuk pantry. jenguk kat astaka tu. nmpak cam ade org berlatih capoeira. ish, mcm menarik. memula aku igt berlatih silat. hehe. tgk punye tgk nmpak la azmi tgh berlatih juge. perghh...jemin main capoeira arr. xpe, nnt leh lawan ngn aku. aku gune silat gayung je. hehe. aku rase tu je la kot nk tulis. pale otak dah sparuh sedar dah ni. nntuk tahap gaban. ok la. jmpe agi di cerita yang lain. :)

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts