Saturday, March 15, 2008

ADUN tempat aku...

ni nk story sket la. kire ni mmg sket btol la aku nk story. xbnyk pn patah perkataannya. sket je. hurmm..td tgh2 aku browse profile bloggers dari subang jaya, aku terjumpa la blog ADUN tempat aku yang mng PRU ari tu. name dia Hannah Yeoh. aku pn bace la profile dia. oops..senior aku rupenye. kire mase dulu2 tu dia skola aku la sebelum aku masuk skola tu. bukan skola menengah je, skola rendah pn. ade gak org dari SMKSU yang boleh aku banggekan. hehe. mane la tau kan one day aku lak jadi wakil rakyat. :P mane la tau kan. sekurang2 nye dapat la contribute sesuatu pd tempat aku tu. ni alamat blog ADUN aku tu >> Hannah Yeoh

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts