Saturday, March 08, 2008

Pilihanraya Umum Ke-12


8 MAC 2008


BN vs BA



yaaa...itu dia. ronaldo menggelecek bola, cuba di bentes di situ oleh rosdi talib tetapi gagal. ronaldo terus menggelecek dan melakukan rembatan. Chilavert disitu cuba menampan bola...GOLLLL kick...itu dia, gagal rupanya ronaldo untuk melakukan jaringan. padan muke! :P
haha...itu mukadimah je. ni baru citernye. hari ni, 8hb Mac 2008, tarikh keramat iaitu tarikh PRU 12. selepas 13 hari calon2 PRU bermanifesto dan berkempen, kini tiba giliran rakyat Malaysia untuk menunaikan tanggungjawab terhadap negara untuk memilih siapakah yang terbaik antara yang terbaik untuk memimpin negara Malaysia dalam jangka masa 5 tahun akan datang. aku wlaupun dah 21 tahun, tp sbb xdaftar lg xleh arr ngundi. rugi siott. besday aku baru je bulan 2 hr tu...huhu. kalo PRU ni lewat sket bulan 5 ke, 6 ke, sempat la kan. PRU kali ni dikatakan antara yang terhangat di pasaran kerana menampakkan chances of winning is equal. ni ungkapan mmber aku la. aku luahkan balik je. tajuk utusan hr ni, "Kuasa di tangan anda". senior2 UMP pn ramai yg balik utk ngundi. jadi kosong la gak UMP ni. mcm hari raye. memang raye pon, pilihanraye kan. hehe. ok la kamu2 sume. kepada yang mengundi, selamat mengundi dan buatlah pilihan yang paling bijak. insyaAllah, semoga kita semua mendapat keberkatan dalam hidup. :)

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts