Wednesday, October 15, 2008

New interface for our Student Community

Assalamualaikum and good day all! For your information, early this week our login interface for the Student Community has been centralized to one interface. It means, staff and student are using the same login interface which is the UMP website.
The new UMP website is better than the previous one. Well improved! Maybe next time the university can open a website building or designing competiton like that for UMP students. At least there's something that can show our student's work, right? ;)

P/S : To all UMP students, don't forget to vote for your MPP this 16th October 2008.

5 comments:

Pjoyz Zul said...

interior design sama jek

Suburbanzero said...

haha
interior tu mu design la baru
kan mu hebat

"NoHolesBuried" said...
This comment has been removed by the author.
"NoHolesBuried" said...

Kenapa setiap kali masuk std kita kene click kat pelajar/student? bukankah pelajar lebih dominan dan selalu masuk ke std? biar lah staff yang kene klik untuk tukar..sila ambik kira mengenai jumlah pelajar dengan jumlah staff..isu ini kecik saje..x memandai nak bangkitkan..tp aku saje2 je tanye k..sebab aku rase student lagi banyak bukak std..malam2 pun siang2 pun..jadi..ntah la..aku x de kisah mane pun sbb x slalu pn bukak. sekadar nak wat kecoh. Part lain dah cun dah..cantik dan lawa..

Dyat said...

salam..
jamil layout baru tu cantik tapi...
aku rasa design yang lacking on function.

promo banner tu patutnya diletak center macam yang lepas... penting untuk hebahan aktiviti..

ni letaknya tersorok dan kecik plak tu.

design dan function mesti bersatu!

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts