Sunday, December 02, 2007

2nd day expoconvo

1 disember 2007, today is 2nd day of expoconvo. di dewan jubli perak kuantan juge berlangsung istiadat konvokesyen ke-2 Universiti Malaysia Pahang. aku xg sane la coz aku kat Kuantan Parade with my fellow MPP menjage booth. camera ari ni full la plak. terpakse la buang gmbo2 yg xbest supaya gmbar utk hari ini dapat diambik. siap sempat amik video zapin lagi. hehe. zapin dr tito n gang. best woo~~

hari ni juge aku, awe n ayie masuk expoconvo race kat Kuantan Parade. main pusing2 dalam tu je. dia bagi 5 task n setiap satunye kene di completekan. kalo x kene penalti. aduss. 1st kitorang kene teka silang kata. perah otak gak 1st2 tu. 2nd lak kene wat origami. 10 set lak tu kene wat. kitorang dapat wat 5 je. maka kenelah penalti. aduss. 3rd lak kene wat ketupat. yang ni mmg surrender la. sorang pon xberbakat. hadoi~~ 4th, kene wat wau. belasah je. jnj ade rupe wau. lastly kene buat simpulan bahasa. agk sng la sket last ni. dan kami hny mmpu menjuarai tempat ke-4. dapat la hamper. ok la tu. :) ptg td gak ade dikir barat, pastu ade zapin n per sembahan silap mate. hari ni pnat gak. berlari td. ok la. sok is last day of expoconvo. ganbatte nehh!!

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts