Monday, December 24, 2007

fasi full time


amaran! ini adalah lanjutan drpd kisah yang sebelumnya...hari kejadian, 23hb disember 2007, jam 5 ptg. kire lpas asar la. kitorang pagi tu rehat2 je. bagi ilang penat sket kan. ptg tu baru gerak. pasukan kami juge dibagi kpd 2 cam biase. cume yg g mmbntu packaging tu rase xperlu package. diorang g edar je kat umah2 yang terputus hubungan. pasukan lagi satu jadik fasilitator. aku dalam golongan fasi la kan of coz. kire kitorang smpai tu dh kol 3.30pm. panas lak tu. rase kalo nk beraktiviti pd pkul tu amat tidak seswai krn panas.

so, kitorang sepakat nk laksanakan aktiviti2 tu ptg lpas asar. aktiviti goes on well. dak2 tu nmpak happy. diorang main pecah belon, musical chair, taji ayam dsbnye. ade lg ke? hehe. hurm..aktiviti tu pon abes dalam 6.45pm gitu. kire hari ni tu je la aktiviti kami. bdak2 tu nmpak happy giler lpas bermain tu. ptg tu lpas dh ready sume, kitorang pon balik la ke ump. hiah!

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts