Wednesday, December 12, 2007

Debat Perpaduan & Integrasi Nasional IPT 2007


UMP...menjadi tuan rumah bagi pertandingan debat perpaduan & integrasi nasional kali ini. sebelum ni aku xtahu menahu la plak pasal debat ni. hehe. tp pasal aku g debat kali ni, maka, aku pon kene la tahu. aku smpat tgk final je pon.

UiTM lawan UKM. ni pon kire 1st time la aku tgk debat secara live dan secara keseluruhannya. kalo sblum ni tgk2 gitu je. xpaham ape pon. hehe. memang diakui pendebat dari kedua2 U hebat2 belaka. aku leh tabik spring la kat diorang. hait! debat malam tu dimenangi oleh UiTM. event diadakan di Dewan Jubli Perak Sultan Ahmad Shah, Kuantan. habis malam tu dekat2 kol 12 jugak la. ade persembahan zapin juge oleh tito n gang. itu je la laporan kali ini. karam singh walia, tv3. :P

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts