Sunday, December 30, 2007

Ops Cuci : SK Pelak


hari sabtu yang lalu bertarikh 29 Disember 2007, kami geng2 sukarelawan UMP telah ke SK Pelak untuk meneruskan lagi Ops Cuci. Seramai kira2 20-30 orang sukarelawan telah terlibat. kire cincai satu bas la. SK Pelak ni terletak di Pelak. of cos la kan. name pon SK Pelak. dia sebelum paloh hinai dan selepas kampung banjir, batu 8. kami gerak dr UMP kira2 jam 9am. dalam perjalanan kami nmpak air still lagi ade di certain2 area cume dh surut bnyk la. jadik cm lopak air je. kira2 15 minit kami pon smpai. smpai2 je tgk skola tu..ya Allah...jalan2 diselaputi selut yang masih lagi fresh. baunye jgn diterr la. busyukk...xpe la. busyuk pon busyuk la, jnj rock.

kami pon mengeluarkan senjata2 yang kami bawak untuk membersihkan kawasan skola tu. xlame lpas tu, bomba dtg. bagus. mudah sket nk buang selut tu.

tembak je gune air. wawawa. kami kat situ smpai ptg jugak. hasilnya memuaskan. jalan pon dh nmpak.

klas2 pon dh dibersihkan. sayangnya ade perabot2 yg xboleh digunakan lagi. bertimbun jugak la. lpas asar gitu, kami pon pulang ke UMP. setakat itu saje laporan kali ini. zrass!! owh, lupe laks. geng2 USM pon ade gak turun nolong. :P

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts