Thursday, December 27, 2007

MPP 12-8 JHEPA


haa...ape kejadahnye MPP 12-8 JHEPA? ni pasal kitorang menang futsal la malam smlm. kitorang main kat padang futsal kat indra mahkota. aku pon xtahu exact tmpat tu kat mane, tp yg penting padang tu kat sblah dewan badminton. karpet padang dia xbest sgt sbb dh mcm nk tercabut2. xpe la. main je. janji rock. hehe. kitorang main sejam je. aku main dalam stengah jam lebih sket je la sbb bg uteh lak main gnti aku. bg chance la kat org lain gak kan. tp ade la sorang tu stretching je lbey, tp last2 jadi photographer je. :P sape ek?? hehe. ade la mamat tu name last ngn huruf 'y'. tp dia mmg ballpicker yg berjaya. tabik arr sama luu. lpas abes tu kitoran amik gmbo sket. hehe. bukan slalu dapat main fitsal kat luar ni. ni pon 1st appearance tem futsal mpp kat luar...chewahh!! ape2 pon, aku harap lain kali dapat lawan ngn team lain lak. baru la ade challenge. peace! :)

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts