Sunday, December 16, 2007

hujan oh hujan

aku skang berada di pahang. keadaan di sini ujan. ujan sejak dari khamis lepas lagi. kire ni dah masuk seminggu la sng citerr. ujan dia kekadang lebat, kekadang xlebat. berenti jap lepas tu ujan la balik. gitu la senario kat pahang ni. kuantan, pekan, rompin, maran, muadzam dah banjir dah. setakat yang aku tahu negeri pahang la yang paling teruk kene banjir. ni la akhir zaman. macam2 bleh jadi. ujan ni menyebabkan kesejukan sepanjang mase. kalo kuar je matahari sket dah rase best sbb dh lame xpanas kat sini sejak ujan minggu lpas. huhu. kalo kat US skang tgh ribut salji. musim krismas gitu la. syukur ape yg berlaku kat malaysia ni. xmacam bencana2 alam kat luar negara tu. gerun woo...ni pon tgh ujan lagi ni. dia nye rate turun ujan tu medium la. xde la lebat sangat. longkang belakang U aku tu dah naik air. tinggi je tgk air dia naik. sok pagi dah nk g kulai. ade BTN. hurm..aku rase tu je la utk kali ni. semoga bertemu lagi selepas BTN. jaa~~

1 comment:

Bubbly Sabrina said...

Hellew Jamil,

I think seluruh Malaysia hujan kot..same like here in JB.

Mom says banjir ni bagus, sebab it cleans up the things we, human, cannot see.

Anyway, Happy Monday to you.
Keeps on posting!

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Labels

Popular Posts