Tuesday, December 11, 2007

Minggu lepas...


minggu lepas, aku ke KL sebanyak 2 kali. haha. sebab ape tahu x? sebab ade program la. hehe.

memule tu ari kamis. bertempat di presint 2, putrajaya. ade la satu program tu name dia Financial Planning Workshops and RFP Affiliates Launching. ala~~untuk isytiharkan workshop tu telah di wujudkan di peringkat ipta dan ipts. untuk student2 la gitu.

workshop untuk cmne kite nk plan kewangan kite. hari ni sume org pon perlu mende2 gini. ye la kan. nk ngelakkan pokai dan pengeluaran wang yang ntah ke mane2 kan. kalo dah plan tu kire terkawal gak la kite nye penggunaan wang kan. ye x?

dirasmikan oleh Dato' Mustapha bin Mohamed.

petang tu lpas dah makan sume g la jejalan kat the mines. dapat la bli satu tali pinggang. haha. petang tu balik ke pahang semule. agak penat la jugak. kedua plak aku ke kl adalah hari jumaat. ha..yg ni ade taklimat isu-isu kepenggunaan. taklimat oleh Datuk Shafie Apdal. memule tu dgr cam ceramah agama gak la. anak imam rupenye. hehe. tp bagus la beliau. bg speech xgune teks. pastu ptg sket ade la program global networking. abang2 student malaysia yang belajar kat luar negara tu cakap sket pasal global networking. pasal hubungan dua hala student2 dalam malaysia ni ngn student2 malaysia kat luar negara. pas dah habis tu, aku pon balik la rumah. hehe. bukan aku je balik umah, awe n anjang pon juge. tinggal lah mereka2 yang baki tu balik ke ump. hehe. tp malam tu mereka pegi klia amik dak2 kaizen balik dr jepun. alang pon smpai petang tu tp dia dok kat upm semalam. esoknye baru balik ump. itu je kot takat ni. ja~~

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts