Wednesday, December 26, 2007

boling sat...


semalam adalah hari krismas. so, cuti la kan. aku n sebahagian beso family mpp telah g berbolingan di megamall, kuantan. tu pon aku grak kuar kol 12pm. yang naik kete dah gerak dulu. siap smpat makan mcD lagi mase kitorang xsmpai lg. huh. yg naik kete awe, angah, anjang n ayie. 4 org la sumenye. yg merempit ngn moto plak uteh, adik, ucu, che d n aku. aku jadi penumpang je. adik yg bawak moto. smpai kat megamall pon mase tu cantek2 je zohor. so, ape lagi kan. solat la dulu sblum berbolingan. maka, selepas solat tu, kitorang g tmpat boling tu. ade waiting list la plak. ok fine. aku, adik n ucu igt nk g makan sat. sblum makan tu g atm dulu, nk mendepositkan duit. pnjang daa barisan dia. xpe2. beratur je. dh dkt2 smpai turn aku, adik gtau uteh kate kite nye turn boling skang. aisey, main boling dalam keadaan kelaparan la aku nmpaknye. xpe2. main je dulu. pas dah deposit tu sme, kami pon naik ats balik. amik kasut n masing2 ready utk berbolingan. hehe. 1st frame tu aku kire agk cemerlang la. sbb aku yg menang. hehe. lebih angah 4 mata je pun. :P tp kemenangan aku tu xlame sbb 2nd frame aku xmenang. ces! ni kes masuk longkang 2 kali la ni mase frame 2nd tu. huh. xpe2. mng skali tu pon kire otai la tu. hehe. dh lpas boling tu baru la aku makan. best2. dh lapo tahap cipan dh. pas makan tu, kitorang pon balik ke ump semule. tp balik aku tumpang uteh. tu je kot. kang lain kali aku smbung lg la citerr lain. jaa~~

No comments:

If you're interested and serious to lose weight or gain weight or maintain weight and get healthy with Herbalife, feel free to fill in your particular. Thank you.

Name:
Email Address:
Phone Number or H/P Number
Address

Form provided by Freedback.

Popular Posts